Fri frakt på ordre over 1.000,-

Sommerkampanje

Sommeren er her, og det betyr reising, full aktivitet og masse spennende planer! For å holde kroppen din i toppform og klar for alle eventyr, er det viktig å ta vare på seg selv. Nå kan du nyte ekstra gode rabatter på et bredt utvalg av våre massasje- og restitusjonsprodukter. Enten du trenger en dypvevsmassasje for å lindre muskelspenninger etter en lang dag eller ønsker å prøve en beroligende kompresjonsmassasje for å løsne opp stive ledd, har vi noe for alle behov. Gjør denne sommeren enda bedre ved å unne deg selv litt velfortjent pleie, slik at du kan være klar for alt livet har å by på!

Ekstra gode priser

Hyperice Hypervolt GO 2 Arctic Gray
Kjøp
28%
1 299,-
1 799,-
Veil. 1 799,-
10+
Hyperice Venom 2 Back
Kjøp
15%
2 899,-
3 399,-
Veil. 3 399,-
3
Hyperice Normatec 3.0 Leg System
Kjøp
10%
9 499,-
10 499,-
Veil. 10 499,-
10+
Hyperice Normatec Lower Legs
Kjøp
12%
5 299,-
5 999,-
Veil. 5 999,-
10+

Hypervolt Go 2

Hypervolt GO 2 vekker kroppen til live igjen. Massasjepistolen gir deg raskere oppvarming og løsner opp muskelknuter – også når du er på reise. Noen minutters bruk hver dag vil reviltalisere musklene dine og gi deg større bevegelsesfrihet. 

Venom 2 Back

En enhet som varmes opp så fort at den vil gi ryggen en følelse av lettelse nesten umiddelbart. Venom 2 Backs overflate er 2 ganger større enn originalen og har vår nye HyperHeat™-teknologi som gir en jevnere og mer stabil fordeling av varme over det behandlede området.

Normatec 3.0 Leg System

Varm opp og restituer som aldri før. Normatec 3 bruker dynamisk luftkompresjon for å skape en gjenopprettende massasje som hjelper deg å føle deg uthvilt raskere. 7 intensitetsnivåer av kompresjon og vår patenterte Pulse-teknologi gir presis behandling til 5 overlappende soner med hjelp av ZoneBoost™og biomimicry for å gjenskape de naturlige muskelpumpene og enveisventilene i bena. 

Normatec Lower Legs

Alt du elsker med den opprinnelige Normatec, nå i et bærbart system. Disse lette enhetene er TSA-godkjent og har intuitive kontroller. Ingen slanger eller separat kontrollenhet – Normatec Lower Legs gir dynamisk luftkompresjonsmassasje mens du jobber eller slapper av hjemme.