Fri frakt på ordre over 1.500,-

Do What You Love. More. 

Vår produktserie er her for å pleie ømme muskler, lindre spenninger og forberede kropp og sinn til å være på sitt beste, slik at ingen ting står i veien for at du skal kunne gjøre mer av det du elsker.

Målet vårt

Hyperice sitt mål er enkelt - å hjelpe alle på jorden bevege seg bedre, leve bedre og bli bedre.

 

Enten du er en profesjonell idrettsutøver eller en person som kun ser etter løsninger for å bekjempe hverdagslige ondter, er vår serie av innovative produkter her for å hjelpe deg med å bli den beste versjonen av deg selv.

 

Utvikle deg sammen med teknologien

Våre innovative produkter ble grunnlagt i 2011 og har siden blitt brukt av verdens beste idrettsutøvere og forbrukere i mer enn 60 land over hele verden.

 

Vi har bygget fram et merke som har bidratt til å skape en større forståelse rundt restitusjon og er godt posisjonert til å utvikle bransjen videre i mange år fremover. I 2021 ble vi anerkjent av Fast Company som et av verdens mest innovative selskaper.

 

Arven vår

“Over the last ten years at Hyperice, we’ve worked tirelessly to push the boundaries of innovation to help better serve athletes everywhere - allowing you to keep moving the way you want to, when you want to.”

– Anthony Katz, Grunnlegger

Stolte partnere

Vi er stolte av å samarbeide med noen av verdens mest kjente ligaer, lag og forbund som også er motiverte og opptatt av å drive idrettsprestasjoner og velvære fremover.