Fri frakt på ordre over 1.000,-

Hyperice Normatec 3.0 Bundle Build your own! Hyperice Normatec 3.0 Bundle Build your own! Hyperice Normatec 3.0 Bundle Build your own!

Hyperice Normatec 3.0 Bundle

Build your own!

Varenr:204632
11 098,-
2 På lager
BeskrivelseTilpassManualerTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Normatec 3.0 pakke

Velkommen til det neste trinnet på evolusjonsstigen med Normatec dynamisk luftkompresjon. Normatec gir økt velvære, raskere restitusjon, forbedret treningseffekt og maksimerer dine prestasjoner. Den patenterte pulseringsteknologien forbedrer sirkulasjonen, vekker musklene til live og reduserer hevelser for eliteutøvere og mosjonister verden over.

Det oppdaterte systemet har fått et mer intuitivt brukergrensesnitt, redusert vekt og tilbyr neste generasjons tilpasningsmuligheter via Bluetooth og Hyperice App. Normatec 3.0 er den ultimate massasjeopplevelsen som gir idrettsutøvere et fortrinn.

Denne pakken kan tilpasses etter brukerens behov.
For mer informasjon om produktene og valg av tilbehør, se under "Tilpass" lengre ned på siden.
 

Leg Attachment par

Normatec 3.0 Leg Attachment er laget i førsteklasses materialer og har overlappende kompresjonssoner og gir en restitusjonsmassasje som øker blodsirkulasjonen og får deg raskere tilbake på bena etter en hard økt.

Låsende glidelåser og et spesielt design rundt foten gjør at også fotsålen får massasje uten at tærne blir skvist sammen.

Størrelse bruker:
Standard legs: 161-191cm kroppslengde, 71-86cm benlengde, under 74cm omkrets rundt låret.
Short legs: under 161cm kroppslengde, under 71cm benlengde, under 66cm omkrets rundt låret.
Long legs: over 191cm kroppslengde, over 86cm benlengde, under 76cm omkrets rundt låret.

Arm attachment

Restitusjonssystemet for armer hjelper deg med å varme opp armene dine før trening, og det hjelper til med raskere restitusjon etter trening og konkurranse. Normatecs patenterte teknikk kan gi deg konkurransefordeler gjennom å øke blodsirkulasjonen din og minske treningsverk og sårhet. Enheten gir kompresjonsmassasje fra skulder til fingertuppene og har fem overlappende kompresjonssoner for hånd, underarm, albue, overarm og skulder.

Hip Attachment

Restitusjonssystemet for hoftene hjelper deg med å varme opp korsrygg, hofter og setemuskulatur før trening, og det hjelper til med raskere restitusjon etter trening og konkurranse. Normatecs patenterte teknikk kan gi deg konkurransefordeler gjennom å øke blodsirkulasjonen din og minske treningsverk og sårhet. Normatec 3.0 har en Bluetooth-aktivert app som lar deg integrere restitusjonsøkten din i treningsplanen din og styre økten direkte fra telefonen. Enheten har to overlappende kompresjonssoner og har justerbare spenner for å gi en stramtsittende passform.

Startpakke

Hva følger med?
Normatec 3.0 kontrollenhet
Slange
15V lader
Adaptere til stikkontakt (3 stk)

Spesifikasjoner:
Vekt: 1,4kg (kontrollenhet)
Dimesjoner: 10 x 11,5 x 21,5 cm (kontrollenhet)
Batteritid: Inntil 3 timer
Bluetooth: Kan kobles mot Hyperice App
Flyfrakt: Godkjent av TSA som håndbagasje på fly

 
 
Tilpass
Manualer
Tilbehør
Alternativer