Fri frakt på ordre over 1.500,-

Kjenn på fordelene til Normatec

Den nyeste utviklingen av den ikoniske Normatec-serien er her. Normatec 3 bruker dynamisk luftkompresjon for å skape en gjenopprettende massasje som hjelper deg å føle deg uthvilt raskere. Stol på oss, beina dine vil takke deg.

Flere måter å lade opp med Normatec

Den nyeste evolusjonen innen varme og vibrasjon

Den oppdaterte Venom-linjen og helt nye Venom Go er de mest avanserte varme- og massasjeutstyrene våre med ny HyperHeat™-teknologi for å gi deg den beste opplevelsen.

 

 

 

 

 

 

Venom 2

0

Med et nytt brukergrensesnitt, økt overflate og ekstra stropper for en mer tilpasset passform, pakker Venom 2 deg inn med en varme som aldri før. Lindre ømme muskler og smelt bort stress og spenninger i ryggen, skuldrene eller bena.

Kjøp Venom 2

Venom Go

0

Den helt nye Venom Go er din ultimate følgesvenn for en bærbar avlastning. Venom Go gir en oppvarmet vibrerende massasje for praktisk punktbehandling mens du er på farten med 3 nivåer av varme og 3 nivåer av vibrasjon.

Kjøp Venom Go

Power in the palm of your hands

Laget for alle måter du beveger deg på. Utforsk vårt utvalg av hypervolter som lindrer stivhet, smelter bort stress og spenninger, og øker din generelle mobilitet.

 

 

 

 

 

 

Toppvalg: Hypervolt 2 Pro

0

“Hypervolt 2 Pro hjelper meg å bli klar til å prestere på fotballbanen. Jeg bruker den før trening, etter trening og på kvelden. Det er den jeg bruker mest.” - Erling Haaland

Kjøp Hypervolt 2 Pro

Med hans egne ord

0

"Jeg har brukt Hyperice sine restitusjonsverktøy før og etter kamper i årevis for å hjelpe meg fortsette å konkurrere." - Erling Haaland

Erling Haaland, Profesjonell fotballspiller

Kjøp nå, betal over tid

Vi introduserer Klarna. Få all teknologien du trenger først og betal senere, uten bekymringer. Velg Klarna i kassen for å betale fire like og rentefrie betalinger over tid.